Dorohoi News Logo

Start cursurilor gratuite pentru bone la Dorohoi [VIDEO]

Cursuri de bone_08

Într-o perioadă în care angajatorii pun tot mai mult accentul pe pregătirea specială a personalului, pe specializarea strictă în domeniul de activitate, solicitând diplome şi certificate autorizate, Fundaţia Romanian Angel Appeal in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei și Protecției oferă prin proiectul femei pentru femei, cursuri gratuite de calificare şi acreditare a 2000 de femei, din toată ţara, în ocupaţia de bonă/baby-sitter.

La Dorohoi Fundaţia Romanian Angel Appeal în parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Direcţia de Asistenţă Socială Dorohoi va oferi cursuri gratuite pentru 20 de femei care vor obţine la absolvire certificate care sunt recunoscute în Uniunea Europeană.

Ieri, 10 aprilie, a început cursul de la Dorohoi pentru o grupă de 20 de femei, care vor fi calificate în ocupaţia de bonă/baby-sitter. Cursul are o durată de 10 săptămâni (240 de ore de practică şi 140 de ore de teorie) în care persoanele interesate vor învăţa despre ce înseamnă educaţia unui copil, ce înseamnă să comunici cu un copil şi cu familia acestuia, reguli de socializare, reguli de comportament, nutriţie, etc.

Nicoleta Mănescu, manager de training şi Cristina Enache, coordonator regional Romanian Angel Appeal, a venit în sprijinul persoanelor care doresc să participe la aceste cursuri şi nu au apucat să se înscrie şi ne-a declarat că „în cazul în care vor mai fi locuri libere putem lua în considerare să mai revenim în Dorohoi, probabil în toamna anului 2013”.

Cursul se va încheia la sfârşitul lunii iunie, iar la începutul lunii iulie va avea loc examenul pentru obţinerea certificatelor de absolvire. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)



Autor: DorohoiNews.ro

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web